DE GRIEK TAKE-AWAY

DE GRIEK TAKE-AWAY De beste ingredienten en vers bereid

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 582 beoordelingen
15 okt 2019 om 18:31 Alles op tijd, helaas friet koud, en ui erbij wat we niet wilden maar wel goed hadden aangegeven.
7 okt 2019 om 17:53 Het eten had ietsjes warmer gemogen, maar smaak was heerlijk!
7 okt 2019 om 14:30 Het eten was heerlijk! Extra compliment voor de bezorger die nog speciaal naar het tankstation is gereden voor een pakje sigaretten, toppie, dankjewel. Groetjes Marion
6 okt 2019 om 20:43 Het was weer heerlijk, en snelle en vriendelijke bezorging, ondanks het pokkeweer.
6 okt 2019 om 20:14 Zoals altijd heel lekker
3 okt 2019 om 20:28 Not good
2 okt 2019 om 20:47 Eten was perfect, bezorging mag iets sneller 50 min aangegeven, na 80 min bezorgt. Maar nogmaals het eten was super goed!
26 sep 2019 om 20:24 90 min is maximale levertijd die ik hier kon aangeven... Dit was echter 125min. Na 1.30u gebelt was de rede ipv 3 hadden ze maar 1 bezorger. (Die overigens aardig was.)
19 sep 2019 om 20:18 Het was weer heerlijk
15 sep 2019 om 19:19 Het eten was heerlijk, niks van te zeggen, jammer was wel dat ik een appje kreeg dat het eten om 18.00 uur bezorgd zou zijn (Ik had om 17.00 uur besteld) helaas werd het 18.40 uur. Dus bijna 3 kwartier later dan dat de app aangaf.
12 sep 2019 om 20:51 Helaas de frietjes vergeten waardoor we in 2 etappes moesten eten. Wel echt lekker
10 sep 2019 om 20:38 Geen fijne ervaring laten wij het daar maar bij houden nooit meer dus!!